Myšák vzdělává (zadarmo a díky dotační podpoře)

Jistě jste si v září všimli nových kroužků pro školáky – šachového, protistresového kroužku různých hrátek s míček i bez něj, přírodovědného i přípravy na přijímačky pro deváťáky. Není to samo sebou, že Myšák vzdělává. Tak se jmenuje náš projekt, který byl podpořen z operačního programu Jan Amos Komenský, který na MŠMT zprostředkovává přístup k Evropským strukturálním fondům. Pro nás to znamená velmi prakticky, že na roky 2024-2027 můžeme zdarma poskytovat dětem kroužky, které posílí jejich schopnost myslet, jejich odolnost proti stresu, jejich ochotu zapojovat se do života obce a svou činností podporovat její fungování.

Kromě kroužků nás díky projektu čekají i mezigenerační akce zaměřené na podporu života naší obce, předávání dovedností a vzájemnou pomoc. Protože už díky minulému projektu jsme se zaměřili na posilování toho, jak děti rozumí přírodě, budeme se i nadále věnovat nejen přijímačkám z matematiky, ale taky ochraně životního prostředí kolem nás.

A za to jsme vděční všem, kdo nás podporují – vzdálenému MŠMT, blízkému obecnímu úřadu a všem, kdo se našich akcí účastníte <3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *